Partners

We werken samen met een aantal partners naar wie we verwijzen in onze artikelen. Als je via één van deze partners een boek besteld, ontvangen wij een kleine commissie (rond de 6-8%). Zo draag je bij aan het in stand houden van onze site. En het kost jou niets extra! Hieronder staan onze partners genoemd.

Bazarow

bazarow voor boeken en schrijvers

Bazarow is een relatieve nieuwkomer in de boekensector, actief sinds 2019. Hun slogan is ‘voor boeken én schrijvers’: hierin komt hun missie tot uiting dat schrijvers meer zouden moeten verdienen aan hun boeken. Dit doen ze door schrijvers een groter percentage te geven van de winst op hun boeken, door niet meer dan de standaardinkoopkorting te vragen van uitgeverijen en door – op termijn – de fysieke boekwinkels te steunen door de uitlevering van de online bestelling via hen te laten verlopen. Gratis verzending vanaf €17,50 en voor 23:00u besteld is de volgende dag in huis. Een sympathieke nieuwe partij dus, met wie wij graag samenwerken!

bol.com

Bol.com, wie kent ze niet? Begon in 1999 als eerste online boekwinkel van Nederland. Inmiddels kun je er voor veel meer terecht dan alleen boeken. Handig dus, als je de aankoop van een boek wilt combineren met andere dingen die je toch ook nog nodig hebt. Gratis verzending vanaf €20 en veel keuze in bezorgopties: dezelfde dag, ’s avonds en in het weekend. Vanwege de grote bekendheid en vertrouwdheid van deze partij werken we graag met ze samen.

Boom Uitgevers

Boom Uitgevers is een uitgeverij van een serie goed bekendstaande Nederlandse (zelf-)hulpboeken. Op hun site zeggen ze hier zelf over: ‘Een boek pak je er makkelijk bij, je hebt geen last van wachtlijsten, het is flexibel en het is anoniem. Zelfhulp is een effectieve methode voor het verminderen van psychische klachten en heeft verschillende voordelen.’ Ze hebben een eigen webshop: gratis verzending vanaf €20 en voor 21:00u besteld is de volgende dag in huis. Een uitgeverij die zich specifiek op zelfhulpboeken richt willen we graag ondersteunen, dus vandaar dat we ook met hen een samenwerking hebben.